Ecorus

Ecorus kiest voor Solora
7 augustus 2019 Jan Van Der Haegen

Ecorus selecteert Solora voor monitoring en onderhoud Nederlandse zonneparken

Ecorus heeft Solora geselecteerd als leverancier om het onderhoud en de monitoring van haar zonneparken in Nederland te gaan uitvoeren. Het gaat om een projectportfolio van 200 megawattpiek.

Solora monitort en onderhoudt zonneparken en zonnepanelen op bedrijfsgebouwen in België, Nederland en Frankrijk. Het bedrijf is sinds 2014 actief in de zonne-energiemarkt en inmiddels beheert Solora al ruim 600 zonneparken in België en Frankrijk. Eerder dit jaar opende het bedrijf een vestiging in Rotterdam.

De order van Ecorus is een van de eerste successen van deze nieuwe vestiging. Solora gaat de monitoring en het onderhoud van alle reeds gebouwde zonneparken van Ecorus verzorgen, maar ook die van zonneparken die de komende 2 jaar nog worden gebouwd.

‘Dit  contract betekent een vliegende start voor Solora Nederland en bewijst dat de grote ontwikkelaars van zonne-energieprojecten in Europa vertrouwen in de kwaliteit van onze diensten van solora’, aldus Marcello Passaro, Sales Engineer bij Solora Nederland.

Bron: Solarmagazine.nl